Prikroller 250mm met pin 21mm

1 review

(1 klantbeoordeling)

 14,04 incl. BTW

Op voorraad

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

Deze robuuste en effectieve prikroller met een breedte van 230mm en een pinlengte van 17mm is een essentieel hulpmiddel voor zowel professionals in vloerafwerking als ambitieuze doe-het-zelvers. Ontworpen met precisie en vakmanschap, zorgt deze prikroller voor een superieure afwerking door luchtbellen en overtollige lucht effectief uit egaline, vloercoatings, epoxyharsen en andere vloerbedekkingen te verwijderen.

Waarom de Prikroller 250mm?

Voor degenen die streven naar uitmuntendheid bij het afwerken van vloeren, biedt deze prikroller de ideale oplossing. Hier zijn de voordelen op een rij:

1. Superieure Ontluchting:

De combinatie van een breedte van 250mm en pinhoogte van 21mm zorgt voor optimale ontluchting en het effectief verwijderen van luchtbellen.

2. Veelzijdigheid:

Deze prikroller is inzetbaar op verschillende vloertypes: beton, hout, tegels en meer. Bovendien is hij effectief tot een laagdikte van 11mm.

3. Ergonomisch Design:

Het plastic handvat is zo ontworpen dat het comfortabel in de hand ligt. Bovendien is er een gat voorzien om de roller aan een telescopische stok te bevestigen, waardoor het bereik en de bruikbaarheid toenemen.

4. Duurzaamheid:

Dankzij de hoogwaardige materialen waaruit hij is vervaardigd, staat deze prikroller garant voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Of je nu een vloerafwerking professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, deze prikroller is de sleutel tot een onberispelijke vloerafwerking. Investeer in de beste kwaliteit voor je projecten met deze robuuste en effectieve tool.

1 beoordeling voor Prikroller 250mm met pin 21mm

  1. 1 review

    Michel van Laar (geverifieerde eigenaar)

    werkt prima.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *