Gietdekvloermortels

Gietdekvloermortels kopen?

Gietdekvloermortels vormen een essentieel onderdeel van moderne bouw- en renovatieprojecten, waarbij de focus ligt op het creëren van duurzame, egale en sterke vloeren. Deze categorie omvat een breed scala aan mortels die specifiek zijn ontwikkeld voor het gieten van dekvloeren, met het doel een solide en vlakke ondergrond te realiseren.

omniflow-gdm630-r
Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Wat is een Gietdekvloermortel?

Voor elk project biedt de gietdekvloer aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele zand/cementdekvloeren. Of het nu gaat om kleine ruimtes van 10m² of grote projecten van 10.000m² of meer, de gietdekvloer is een erg geschikt vloersysteem. In vergelijking met traditionele vloeren vereist de gietdekvloer minder lichamelijke belasting voor de verwerker(s) en vermindert het risico op slijtage door de zware fysieke inspanning die nodig is voor de installatie.

Gietdekvloeren hebben korte droogtijden, vergelijkbaar met zand/cementdekvloeren en kunnen met een hoge mate van vlakheid worden aangebracht. Een belangrijk voordeel is dat moderne gietdekvloeren bijdragen aan een efficiëntere warmteafgifte bij gebruik van vloerverwarmingssystemen. De vloermortel vloeit rond de vloerverwarmingsleidingen, wat resulteert in een verbeterde warmteoverdracht naar de ruimte en aanzienlijke energiebesparingen oplevert. De Omnicol GDM630-R is hier een goed voorbeeld voor.