Reparatiemortels

Gegarandeerd de laagste prijs reparatiemortels

Wij garanderen altijd de laagste prijs voor onze reparatiemortels. Voor zowel Uzin, Eurocol en Omnicol streven wij ernaar onze producten goedkoop aan te bieden. Dit in combinatie met onze snelle levering zorgt ervoor dat u snel en tegen goede prijzen uw klus kunt klaren.

reparatiemortels
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Wat is een reparatiemortel?

Reparatiemortel, ook wel bekend als vulmorteluitvlakmortel of snelcement, is een speciale vorm van mortel die wordt gebruikt voor het repareren van diverse soorten stenen oppervlakken. Het is samengesteld uit een mengsel van zand en cement, waardoor het een buitengewoon krachtig middel is om scheuren, gaten en andere beschadigingen te herstellen. Reparatiemortel biedt het voordeel van gemakkelijke verwerkbaarheid en een korte droogtijd, waardoor het ideaal is voor het repareren van kleine oppervlakken die snelle reparatie vereisen.

Reparatiemortel is ideaal voor het opvullen van sleuven en gaten, en het is zeer gebruiksvriendelijk in de verwerking. Echter, het is niet zelfnivellerend, wat betekent dat het niet automatisch een vlakke laag vormt. Daarom wordt het aanbevolen om de vloer te egaliseren met egaline. Na het egaliseren is de vloer klaar voor verdere afwerking met materialen zoals pvc, tegels of parket. Op deze manier zorg je voor een perfect vlakke ondergrond en een hoogwaardige afwerking van de vloer.

Het biedt het voordeel van een snelle droogtijd van slechts 35 minuten, waardoor de vloer al na 2 tot 3 uur beloopbaar is. Deze eigenschappen maken het een ideale keuze voor reparaties en renovaties waarbij snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn.

Hoeveel reparatiemortel heb ik nodig?

De hoeveelheid reparatiemortel die nodig is, is afhankelijk van de laagdikte. Over het algemeen is het verbruik 1,5kg/m². Dus bij een laagdikte van 1mm en bijvoorbeeld een zak Eurocol 945 (25kg) kan ongeveer 15m² uitgesmeerd worden.

Gipsgebonden of cementgebonden reparatiemortel

Bij Online-vloerverwarming bieden we een assortiment reparatiemortel aan voor diverse ondergronden. Over het algemeen zijn er twee hoofdtypen beschikbaar: gipsgebonden en cementgebonden reparatiemortel.

  • Cementgebonden reparatiemortel: Deze variant is geschikt voor betonvloeren, zandcementvloeren, oude tegels en resten van oude lijm. Het is ideaal voor het herstellen van oppervlakken die een stevige en duurzame reparatie vereisen.
  • Gipsgebonden reparatiemortel: Dit type is geschikt voor anhydrietvloeren, gipsplaten, gipsvezelplaten, spaanplaten, gietasfalt en vloeren met resten van watervaste lijm. Het is speciaal ontworpen voor het repareren en egaliseren van oppervlakken die gipsachtig zijn.

Twijfel je welke soort het meest geschikt is voor jouw situatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.