Isolatie

Isolatie voor vloerverwarmingssystemen

Isolatie moet worden beschouwd als een belangrijk onderdeel van uw vloerverwarmingssysteem. Als de ondervloer (waarover de verwarmingsbuizen gelegd worden) niet voldoende geïsoleerd is, dan adviseren wij u om de isolatie onder de buizen te plaatsen om warmteverliezen zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zorgt isolatie voor minimale energiekosten en beheersbare opwarmtijden. Hoe beter de isolatie van de vloer, hoe beter het systeem functioneert en hoe beter de warmteafgifte zal zijn.

isolatie
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Vloerverwarming tegen de laagste prijs!

Onlinevloerverwarming biedt u een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van vloerverwarming systemen en reparatie mortelen en egalisatie mortelen. We leveren u hoogwaardige vloerverwarmingssystemen vanuit ons eigen magazijn tegen de Laagste prijs. We leveren binnen één à twee dagen.

Vloerverwarming systeem

In vrijwel elk type woning zijn vloerverwarming installaties mogelijk en kunnen eenvoudig aangesloten worden op zowel bestaande Cv-installaties, warmtepomp systemen of stadsverwarmingen. Online-vloerverwarming biedt u een uitgebreid assortiment met vloerverwarming producten, die het mogelijk maken om uw woning op een snelle en eenvoudige manier te voorzien van water gedragen vloerverwarming systeem.

legpatronen

Hier boven een afbeelding van het meander patroon en slakkenhuis patroon de meester gekozen leg patroon is het slakkenhuis patroon deze word het meeste gekozen omdat de vloer met dit slakkenhuis patroon gelijkmatig warm wordt.

Bij het meander patroon duurt het langer voor dat de warmte aan het einde van de vloerverwarming groep is. Het online-vloerverwarming advies is om de vloerverwarming groepen in slakkenhuis patroon te monteren.

Buisafstand hart op hart afstanden van de vloerverwarming buis

na de keuze van het legpatroon moet u de buis afstand bepalen voor uw vloerverwarming systeem online-vloerverwarming adviseert om 100mm afstand tussen de buizen te gebruiken voor hoofdverwarming en 150mm afstand voor bijverwarming.

Vloerafwerking

Vloerverwarming systemen kunnen voor bijna elk soort vloer worden gebruikt, maar iedere vloerafwerking heeft een ander niveau van warmteweerstand. Natuursteen, tegels en marmer PVC hebben een lage warmteweerstand waardoor de vloer sneller opwarmt. Meestal zijn dit soort vloeren uitstekende warmtegeleiders.

Hout, tapijt en laminaat hebben een hogere warmteweerstand en vertragen de thermische beweging. Daarnaast is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de maximale vloertemperatuur van een systeem onder laminaat en hout circa 28°C is en niet circa 35°C tot 40°C zoals bij keramische vloerafwerking. Bij hogere temperaturen kunnen deze vloeren gaan uitzetten, waardoor er kieren en scheuren kunnen ontstaan.