Ongefreesde droogbouw

Ongefreesde droogbouw vloerverwarming systemen

Wilt u frezen op ongefreesde droogbouw vloerverwarming maar heeft u daar niet de juiste ondervloer voor?
Geen probleem! Met onze Knauf Brio platen kunt u alsnog uw vloerverwarming infrezen. deze platen hebben een minimale vloer ophoging.

knauf-brio

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Knauf Brio of Fermacell?

Knauf Brio

Knauf Brio vloerelementen zijn robuust en toch lichtgewicht, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ondergronden, zelfs voor toepassingen in badkamers en verkoopruimtes. Deze elementen hebben een zeer hoge oppervlaktehardheid, waardoor ze bestand zijn tegen zware mechanische belastingen zonder te kromtrekken of te vervormen.

De vloerelementen van Knauf Brio zijn samengesteld uit gipsvezel, gecombineerd met steenwol of houtvezel. De varianten met houtvezel bieden zelfs nog betere geluidsisolatie. Bovendien is de Knauf Brio 23 WF met houtvezel bijzonder geschikt om in te frezen, waardoor het ideaal is voor installaties van vloerverwarming. Met deze eigenschappen is de Knauf Brio de juiste keuze voor duurzame en hoogwaardige vloeroplossingen.

Fermacell

Fermacell vloerplaten kunnen dankzij hun sterke geluiddempende werking het geluid van krakende planken verminderen, wat zorgt voor een rustigere leefomgeving. Bovendien hebben de vloerelementen egaliserende eigenschappen, waardoor ze zorgen voor een vlak en strak oppervlak, ongeacht de ondergrond.

Daarnaast zijn Fermacell vloerplaten brandvertragend, wat de veiligheid van de ruimte verbetert door bij te dragen aan het vertragen van de verspreiding van vuur en rook. Deze veelzijdige vloerelementen zijn geschikt voor verschillende soorten vloeren, waaronder houten vloeren, betonvloeren, vloeren met een houten balklaag en vloeren met stalen profielen.