Egalisatie gereedschap

Egalisatie gereedschap kopen?

Ontdek de kracht van perfectie met onze uitgebreide collectie egalisatie gereedschap! Of het nu gaat om het voorbereiden van vloeren voor tegels, laminaat, of andere afwerkingen, wij hebben het juiste gereedschap voor jou. Met hoogwaardige materialen en ergonomisch ontwerp leveren onze gereedschappen moeiteloze prestaties en een naadloze afwerking. Bespaar tijd en moeite terwijl je geniet van professionele resultaten.

egalisatie-gereedschap
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Gereedschap voor egaliseren

Ontdek een breed scala aan egalisatie / egaliseer gereedschap, van vachtrollers tot prikrollers, die essentieel zijn voor een vloeregalisatieproject van hoge kwaliteit. Met ons assortiment ben je uitgerust met de nodige tools voor een vlekkeloze uitvoering van jouw egalisatieklus.

Vlakspaan

Een belangrijk hulpmiddel bij het egaliseren, vooral bij vezelversterkte egaline. Dit omdat deze soort egaline vezels bevat waardoor deze het best verspreid kan worden met een vlakspaan. Kies de juiste vlakspaan voor de klus.

Egaliseerrakel

Gebruik een egaliseerrakel om de egaline gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. Kies een rakel met de juiste maat en vertanding voor jouw project.

Prikroller

Gebruik een prikroller om de nog natte egaline te ontluchten. Door de laatste luchtbellen in de egaline door te prikken, zorgt deze prikroller voor een mooier en vlakker eindresultaat. Kies de juiste breedte en pinhoogte voor jouw klus.

Spijkerschoenen

Spijkerschoenen, of prikschoenen, zijn handig voor het werken in natte egaline. Deze schoenen bieden de perfecte oplossing om over vers aangebrachte egaline / vloerlagen te lopen zonder schade toe te brengen.

Vachtroller

Voor het aanbrengen van het voorstrijkmiddel / primer, wat essentieel is voor een goede hechting van de egaline en om te voorkomen dat de egaline te snel droogt. Een vachtroller is hiervoor het meest geschikt.

Mengemmer

Speciale mengemmers zijn nodig voor het mengen van de egaline en het water. Meng de materialen samen in de mengemmer en gebruik een lijm / egaline mixer om ze te mengen.

Lijm / egaline mixer

Een mixer is essentieel voor het aanmaken van de egaline. Gebruik speciale egaline mixers voor het optimale resultaat. Ook is het te gebruiken voor het mengen van tegellijm of andere varianten lijm.

Kitstrijker / Lijmkam

De kitstrijker / lijmkam is niet zomaar een gereedschap. Met zijn nauwkeurigheid zorgt het voor een gelijkmatige verdeling van PVC lijm, wat leidt tot een strakke en professionele afwerking.