Vloerverwarming frezen

Vloerverwarming frezen / Freesbeitels / Freesschijven kopen?

Wij bieden u ook vloerverwarming frezen, ook wel freesbeitel of freeschijf, aan die u nodig hebt voor uw klus. Van zandcement en beton tot Knauf Brio beitels, onze ruime assortiment heeft het. Ook voor verhuur van producten kunt u bij ons terecht.

vloerverwarming frezen
Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Wat is een vloerverwarming freesbeitel / freesschijf?

Freesschijven zijn gereedschappen voor het infrezen van sleuven in bestaande beton- of cementvloeren, met behulp van een vloerverwarmingsfreesmachine. Deze schijven maken het mogelijk om precies genoeg ruimte te creëren voor het leggen van vloerverwarmingsbuizen, zonder de hele vloer te hoeven slopen en opnieuw te storten. Door een vooraf bepaalde route te volgen met de machine, wordt de vloer nauwkeurig bewerkt om de benodigde ruimte te maken voor de buizen.

Het voordeel van het gebruik van freesschijven is dat de vloerverwarmingsbuis direct aan de oppervlakte van de vloer ligt, waardoor de gefreesde ruimte sneller en efficiënter opwarmt. De freesschijven hebben doorgaans een breedte van 17 mm voor 16 mm buizen, of 15 mm voor 14 mm buizen, zodat ze perfect passen bij de specifieke diameter van de buizen. Dit zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte installatie van de vloerverwarmingssystemen.