Mijbra Kunststof stadsverwarming verdeler met pomp

 597,60 963,00 incl. BTW

Leverbaar van 2 t/m 13 groepen

  • Kunststof compacte verdeler
  • Geruisloze energiezuinige A label pomp
  • Thermostaat
  • Flowmeters

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

Mijbra Kunststof stadsverwarming verdeler met pomp

Op zoek naar een effectieve en energiezuinige verwarming voor je binnenruimtes? Kijk dan eens naar onze kunststoffen compacte verdeler! Een stadsverwarming verdeler met pomp is een component in een stadsverwarming systeem en is verantwoordelijk voor het verdelen en regelen van warmte-energie van de centrale verwarmingseenheid naar de verschillende afnemers in het systeem. In tegenstelling tot een verdeler zonder pomp, bevat dit type verdeler een ingebouwde pomp die zorgt voor circulatie van het verwarmingswater in het systeem. Hierdoor is geen extern circulatie- of regelingssysteem nodig en wordt de warmte efficiënt en effectief verdeeld naar de verschillende afnemers. Dit type verdeler is geschikt voor stadsverwarming systemen en biedt een praktische en betrouwbare oplossing voor de verwarming van binnenruimtes.

Inhoud

Deze complete verdeler bevat alles wat je nodig hebt voor een betrouwbare verwarming van je woning of bedrijfspand. Het beschikt over een geruisloze, A-label pomp die zorgt voor een efficiënte circulatie van het verwarmingswater. Daarnaast bevat de verdeler een meng-injectie unit met een minimale aanvoertemperatuur van +10 graden, flowmeters voor nauwkeurige regeling van de doorstroom en euroconussen voor eenvoudige aansluiting. Ook is er een thermostaat en thermostaatknop met voeler aanwezig voor precieze temperatuurregeling. Tot slot maakt de kabelnet, kogelkraan set en montageset het installeren van de verdeler een fluitje van een cent!

Eenvoudig bestellen

Het bestellen van de Mijbra Kunststof stadsverwarming verdeler met pomp is eenvoudig. Selecteer de benodigde aantal groepen. Het aanbod is groot namelijk van 2 tot en met 13 groepen. Vervolgens selecteert u uw voorkeur voor de maat van euroconus. Tot slot klikt u op de gewenste hoeveelheid en kunt u dit toevoegen aan uw winkelmand.

Onze tip voor u

Wij adviseren u om ook geleide bochten te gebruiken om knikken van de vloerverwarming slang te voorkomen!

Extra informatie

Maat euroconus

Geen euroconussen, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm

Aantal groepen

2 groeps, 3 groeps, 4 groeps, 5 groeps, 6 groeps, 7 groeps, 8 groeps, 9 groeps, 10 groeps, 11 groeps, 12 groeps, 13 groeps

Materiaal verdeler

Kunststof

Soort warmtebron

Stads/blok verwarming

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijbra Kunststof stadsverwarming verdeler met pomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *