Noppenplaat Vloerverwarming 20mm | zonder isolatie

 8,12 incl. BTW

Op voorraad

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen

Graag laten monteren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

Waarom de Noppenplaat 20mm zonder isolatie?

De Noppenplaat 20mm zonder isolatie biedt een stevige en betrouwbare basis voor verschillende vloertoepassingen. Met specificaties die gericht zijn op duurzaamheid en efficiëntie, is dit product een uitstekende keuze voor diverse projecten.

Hoogwaardige Constructie

Deze noppenplaat is ontworpen voor extra stabiliteit en draagkracht. Met een hoogte van 20 mm biedt het een solide basis voor de vloerafwerking.

Efficiënte Verlegafstand

De minimale verlegafstand van 50 mm zorgt voor een efficiënt gebruik van het materiaal, waardoor er minder verspilling is en het installatieproces vlot verloopt.

Hoge Drukspanning

Met een drukspanning van 150 kPa is deze noppenplaat geschikt voor verschillende toepassingen en biedt het een betrouwbare basis, zelfs onder zware belasting.

Maximale Verkeersbelasting

De noppenplaat kan een maximale verkeersbelasting van 75 kPa aan, waardoor het geschikt is voor ruimtes waar regelmatig belopen wordt.

Optimale Afmetingen

Met een afmeting van 145 cm x 85 cm per plaat, wat overeenkomt met 1,23 m² per plaat, is het product goed hanteerbaar en aanpasbaar aan de specifieke eisen van uw project.

Specificaties

  • Hoogte: 20  mm
  • Isolatie dikte : 0 mm
  • Drukspanning CS: 150 kPa
  • Max. Verkeersbelasting: 75 kPa
  • Minimale verlegafstand: 50 mm
  • Afmeting per plaat: 145 cm x 85 cm – 1,23m² / voor 1 m2
  • Geschikt voor 14 tot er met 17 mm buis

Investeer in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw vloerproject met de Noppenplaat 20mm zonder isolatie. Met zijn solide constructie en efficiënte specificaties biedt dit product een stevige basis voor diverse vloertoepassingen.

Ook te verkrijgen in andere maten en isolatie diktes: Noppenplaat 30mm en 10mm isolatie, Noppenplaat 40mm en 20mm isolatie, Noppenplaat 50mm en 30mm isolatie en Noppenplaat 60mm en 40mm isolatie