Fermacell/knauf brio Randstrookisolatie 30mm x 10mm x 1 meter

1 review

(1 klantbeoordeling)

 1,99 incl. BTW

Op voorraad

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

Waarom kiezen voor Fermacell/Knauf Brio Randstrookisolatie?

De Fermacell/Knauf Brio Randstrookisolatie speelt een grote rol bij de installatie van vloerverwarmingssystemen, omdat deze isolatie zorgt voor een doeltreffende thermische afscheiding aan de randen van de vloer. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van warmteverlies, vooral in combinatie met Fermacell-platen, maar o.a. ook met Knauf Brio-platen.

Efficiënte Thermische Afscheiding

De randstrookisolatie is specifiek ontworpen om warmteverlies aan de randen van de vloer te minimaliseren. Met een hoogte van 30 mm en een dikte van 10 mm biedt deze isolatiestrook een doeltreffende thermische afscheiding die van essentieel belang is voor de efficiënte werking van uw vloerverwarmingssysteem.

Compatibel met Fermacell en Knauf Brio Platen

Deze randstrookisolatie is compatibel met zowel Fermacell- als Knauf Brio-platen. Hierdoor is het een veelzijdige keuze die kan worden aangepast aan verschillende vloerinstallaties.

Eenvoudige en Snelle Installatie

Deze isolatiestrook gemakkelijk te hanteren en te installeren, omdat deze een lengte heeft van 1 meter. De randstrookisolatie biedt een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan de specifieke eisen van uw vloerproject.

Specificaties

  • Dikte: 10 mm
  • Hoogte: 30 mm
  • Breedte: 1 meter

Of u nu een professionele installateur bent of een ambitieuze doe-het-zelver, de Fermacell/Knauf Brio Randstrookisolatie is een betrouwbare keuze om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarmingssysteem optimaal functioneert. Investeer in de efficiëntie en duurzaamheid van uw vloerinstallatie met deze hoogwaardige randstrookisolatie.

Extra informatie

Afmetingen 0,8 × 10 cm

1 beoordeling voor Fermacell/knauf brio Randstrookisolatie 30mm x 10mm x 1 meter

  1. 1 review

    Danielle (geverifieerde eigenaar)

    Prima strookranden. Makkelijk in gebruik.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *