Mijbra MB Kunststof vloerverwarming verdeler zonder pomp

 157,50 547,12 incl. BTW

Onze Kunststof verdelers zijn leverbaar van 2 t/m 14 groepen.

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

Mijbra MB Kunststof vloerverwarming verdeler zonder pomp incl kogelkranen

Een Mijbra mb kunststof vloerverwarming verdeler zonder pomp is een cruciaal component in een vloerverwarmingssysteem. Deze verdeler, gemaakt van hoogwaardige kunststof, zorgt voor een gelijkmatige distributie van warmte-energie afkomstig van de verwarmingsbron naar de diverse zones in de vloerverwarming. Doordat er geen pomp in dit model is geïntegreerd, zijn er externe circulatie- of regelapparaten nodig om het verwarmingswater door het systeem te bewegen.

Dit type verdeler is ideaal voor systemen die afzonderlijke circulatie- of regelmethoden gebruiken. Het staat garant voor een efficiënte, duurzame verwarming van de binnenruimte. De kunststof verdeler is samengesteld uit afzonderlijke modules en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met de bijgeleverde ophangbeugels.

Temperatuur

Dit systeem is ontworpen voor laagtemperatuur verwarming met een maximale aanvoertemperatuur van ongeveer 45°C. Elk onderdeel is uitgerust met instelbare flowmeters, zodat u de waterstroom per zone nauwkeurig kunt regelen.

Bestellen

Het bestellen van een Mijbra kunststof vloerverwarming verdeler zonder pomp is simpel. Kies eerst het gewenste aantal groepen uit ons ruime assortiment, variërend van 2 tot en met 14 groepen. Daarna kiest u de gewenste euroconus-maat. Tenslotte selecteert u het gewenste aantal en voegt u het toe aan uw winkelwagentje.

Onze tip voor u

We raden aan om ook geleide bochten te gebruiken. Dit helpt om knikken in de vloerverwarmingsslang te vermijden, wat de efficiëntie en levensduur van uw systeem ten goede komt!

Downloads

Kunststof zonder pomp

Extra informatie

Afmetingen 32 × 10 cm
Aantal groepen

2 groeps, 3 groeps, 4 groeps, 5 groeps, 6 groeps, 7 groeps, 8 groeps, 9 groeps, 10 groeps, 11 groeps, 12 groeps, 13 groeps, 14 groeps

Maat euroconus

Geen euroconussen, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm

Materiaal verdeler

Kunststof

Soort warmtebron

LT-systeem

Merk

Mijbra

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijbra MB Kunststof vloerverwarming verdeler zonder pomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *